Muuttolaatikon koko 60x40x30 cm (pituus x leveys x syvyys), tilavuus n. 50 l, paino n. 2 kg. Laatikot ovat päällekkäin pinottavia.

Vuokrausehdot

Vuokra-aika lasketaan päivästä, jolloin laatikot tai muut vuokrattavat tuotteet toimitetaan tai noudetaan Tapartian varastosta päivään, jolloin ne palautetaan sinne mainitut päivät mukaan luettuna. Jokaisesta osakuljetuksesta veloitetaan toimitus- tai noutomaksu.

Laatikoita ei saa käyttää niitä turmelevien tavaroiden tai aineiden kuljetukseen tai säilyttämiseen, kuten laastit, maalit, öljyt tai muut vastaavat aineet. Asiakas on vastuussa laatikoista. Laatikot on palautettava puhtaina ja ehjinä. Puuttuvista, turmeltuneista ja rikkoutuneista tuotteista veloitetaan hinnaston mukainen korvaus.

Vuokraus- ja kuljetusmaksut on suoritettava käteisellä.

Tapartia Oy varaa oikeuden muuttaa yksikköhintojaan muuttuvan markkina- ja kustannustilanteen mukaisesti.

Vuokrattavat tuotteet saa korjata ainoastaan Tapartia Oy.

Mikäli vuokraaja rikkoo tämän sopimuksen ehtoja, vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus ja saada vuokratut tuotteet haltuunsa. Mikäli vuokrattuja tuotteita ei ole palautettu vuokranantajalle 30 päivän kuluessa sopimuksen purkautumisesta vuokraajan on suoritettava palauttamattomista tuotteista hinnaston mukainen korvaus. Tästä sopimuksesta aiheutuneet riidat ratkaistaan vuokranantajan kotipaikan alioikeudessa.

Hinnasto

Muuttolaatikoiden vuokraus 0,15 €/päivä/kpl
Laatikoiden toimitus ja nouto 25,00 €/suunta
(vain pääkaupunkiseutu)
Nokkakärryjen vuokra 3,00 €/päivä/kpl
Palauttamaton tai rikkoutunut laatikko 15,00 €/kpl
Hinnat sisältävät alv:n 24 %

Muuttolaatikoita voi hakea myös itse Tapartia Oy:n varastolta Espoon Olarinluomasta Vesikuja 3:sta, jolloin toimitusmaksua ei peritä.
Varaston yhteystiedot ja aukiolojat.

Maksu- ja laskutusehdot

Laatikoiden vuokran voi maksaa ainoastaan käteisellä (ei pankkikortilla) laatikoiden palauttamisen yhteydessä. 

 Oikeudet muutoksiin pidätetään.